10.09.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du købe solcellepaneler, solcelleteglsten og lignende via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

YellowTec er på en mission for at forbedre klimaet og fremme bæredygtig energi, og nu kan du købe virksomhedens varer via KlarPris' webshop.

YellowTec har mange års erfaring med alternative energiløsninger, og derfor kan du være sikker på at få kvalificeret og kompetent rådgivning, når du køber produkter fra YellowTec.

“Vi glæder os over vores nye samarbejde med KlarPris, hvor vi har en meget bedre og bredere mulighed for at komme ud til el- og VVS-installatører med vores budskab: At bæredygtig solenergi med den nyeste og mest effektive teknologi gør solenergi til en af de billigste energiformer – helt uden tilskud.” – Søren Bay, Direktør, YellowTec.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere