10.09.2021  |  EL  |  Varmeanlæg

Nu sidder installationerne til gulvvarme lige i skabet

Ny type præfabrikerede installationsskabe af høj kvalitet reducerer arbejdstiden med 50 procent og omkostningerne med 15 procent.

Nu kan gulvvarme installeres mere tids- og omkostningseffektivt med de præfabrikerede installationsskabe Uponor Comfort Port. En ny løsning, der optimerer arbejdet, sparer tid og besvær med manglende dele eller ting, der ikke passer sammen. Så VVS-installatøren kan levere fejlfrit, førsteklasses arbejde hver gang.

Et Comfort Port installationsskab er præ-monteret og samlet på Uponors fabrik med kvalitetssikring gennem hele forløbet. Det leveres klar til brug på byggepladsen, og der kan vælges mellem syv forskellige konfigurationer, hertil med mulighed for at oprette individuelle specifikationer på et senere tidspunkt.

Fordele i alle bygningstyper

Ved brug af Uponors gulvvarmesystem kan de præfabrikerede installationsskabe være en løsning til enhver bygningstype, herunder både enkelt- eller flerfamiliehuse eller kommercielle bygninger.

Med Comfort Port kan installationen udføres dobbelt så hurtigt og med op til 15 procent lavere installationsomkostninger. Det hele leveres nemlig i én færdigsamlet, der også indeholder en præcis markering af det sted, hvor der skal installeres.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere