05.01.2018  |  EL  |  Energi

Nu skal det være lettere at styre strømmen

Det kan blive en dyr affære, hvis UPS’en svigter og driften går i stå. En ny løsning fra Schneider Electric skal gøre det lettere og billigere at styre strømmen.

Mange virksomheders energiforbrug kobles op med IoT for at få indsigt og kontrol over driften. Men det kan give store mængder data og større krav til vedligeholdelsen af UPS-systemerne. Schneider Electric har fundet på en løsning, som skal sikre en højere ydeevne, lavere omkostninger og en længere levetid.

Energivirksomheden Schneider Electric lancerede for nylig en APC Smart UPS-løsning, der imødekommer udfordringen med nedetid. Nu er de klar med et såkaldt Lithium Ion-batteri til løsningen, som skal afhjælpe de stigende udfordringer med at vedligeholde virksomheders data- og energistyringssystemer, forklarer Tina Schou, country sales director, IT Division i Schneider Electric.

”Med det nye Lithium Ion UPS-batteri samler vi fordelene ved Lithium Ion og APC Smart-UPS-teknologierne, og gør det til en løsning for virksomheder, der i dag er afhængige af en sikker og pålidelig IT-infrastruktur”, siger Tina Schou.

Schneider Electric forklarer, at et Lithium Ion-batteri har en levetid på op til 10 år. Det gør, at den kan reducere udgifterne til UPS’en over dens samlede levetid med op til 53 procent.  

- JJK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere