03.06.2022 | Navnenyt

Ny økonomiansvarlig hos Avidenz

Jette Skjold er efter 28 år som økonomiansvarlig hos os gået på velfortjent pension. 

Hendes afløser er allerede godt i gang, og det glæder os at kunne præsentere jer for Susanne Ladefoged, som er vores nye økonomiansvarlige. Susanne startede den 1. maj.

Susanne er 44 år og bor i Odense med sin søn. Hun er uddannet i et revisionsfirma og har i en årrække været selvstændig og hjulpet små og mellemstore virksomheder med deres løn- og økonomibehandling. I de sidste 3 år har hun været fastansat i en økonomifunktion. 

Vi er rigtig glade for, at Susanne er blevet en del af vores stærke team af medarbejdere. Glæd jer til at hilse på hende – måske er I heldige, at hun tager telefonen, hvis I ringer til os.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere