16.01.2020 | Navnenyt

Ny adm. direktør for Systemair Danmark

Søren Norman Andersen er ny adm. direktør for Systemair Danmark.

Systemair Danmark har styrket ledelsen med ansættelsen af Søren Norman Andersen som ny adm. direktør. Han overtager fanen fra Henrik Villadsen, der fortsætter som produktionsdirektør.

Søren Norman Andersen slutter sig til Systemair og tager 10 års erfaring inden for ventilation og indeklima med sig, bl.a. fra Genvex og Klimadan. Det er derfor en erfaren mand, der overtager fanen som adm. direktør for Systemair Danmark.

”Jeg er stolt over at blive en del af Systemair-familien”, fortæller Søren Norman Andersen. ”Jeg kender Systemair som et markant brand i markedet, der er kendetegnet ved høj kvalitet og medarbejdere med stærke tekniske kompetencer. Systemair har om nogen formået at sætte standarden for ventilationsaggregater, og der er flere nye tiltag på vej, som jeg glæder mig til at bidrage til.”

Styrket ledelsesteam
Søren Norman Andersen vil stå i spidsen for et ledelsesteam bestående af salgsdirektør Bo Sterner, økonomichef Claus Jensen og produktionsdirektør Henrik Villadsen. Han bliver samtidig direkte ansvarlig for eksportsalg i Systemair Danmark.

”Jeg slutter mig til en sund og veldrevet virksomhed, der er inde i en meget positiv udvikling. Samtidig står vi som virksomhed og branche stærkt i forhold til den grønne omstilling og den stigende efterspørgsel på ventilation”, siger Søren Norman Andersen. ”Det er derfor business as usual. Mit mål er i første omgang at lære produkter, kunder og marked at kende og vigtigst at lære nye kolleger og virksomheden at kende og bygge videre på det gode samarbejde med den nye organisation i ledelsen”.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere