23.04.2019

Ny administrerende direktør for Coromatic A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Søren Schønnemann tiltræder den 2. maj som ny administrerende direktør i Coromatic A/S. Samtidig fratræder Michael Petersen, der har valgt at søge efter nye udfordringer.

– Jeg vil gerne sige tusind tak til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere for et fantastisk godt og værdiskabende samarbejde.

Det har været en spændende rejse og dermed ikke nogen nem beslutning at forlade Coromatic, men tiden er moden til at søge efter nye udfordringer, siger Michael Petersen.

Efter 8 år kan Michael se tilbage på en særdeles begivenhedsrig rejse i en virksomhed, der med høj organisk vækst, opkøb og fusioner på flere forretningsområder samt en omfattende organisatorisk transformation har udviklet sig fra en mindre aktør på det danske marked til en mellemstor, markedsledende virksomhed indenfor sikring af virksomhedskritisk infrastruktur.

Fortsætte den positive udvikling

Søren Schønnemann er 43 år og kommer fra en stilling som CCO i LanguageWire A/S. Med 15 års erfaring fra stillinger i ind- og udland indenfor topledelse og salg er han godt klædt på til at lede det danske datterselskab af Coromatic Group.

Ledelse af virksomheder i forandring har været centralt i flere af hans tidligere stillinger. Som administrerende direktør for Coromatic A/S får han ansvaret for at fortsætte strategien og den positive udvikling af virksomheden.

Glæder os til samarbejdet

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Søren Schønnemann og er overbeviste om, at han med sin erfaring indenfor strategisk ledelse og salg kan bidrage konstruktivt til den fortsat positive udvikling af Coromatic A/S.

Hertil kommer, at Søren Schønnemann på forskellig vis har arbejdet indgående med digital transformation og procesudvikling, og det er noget af det, vi fortsat vil prioritere højt i Coromatic. Samtidig vil jeg gerne takke Michael Petersen for hans kompetente og ihærdige indsats for Coromatic A/S gennem de sidste 8 år, udtaler Erik Bertman, CEO Coromatic Group.

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere