27.01.2020  |  EL  |  Branchen

Ny afdelingschef skal styrke Høyrup & Clemmensens sikringsafdeling

Per Vinter skal, med sin lange erfaring i installationsbranchen, være med til at udvikle Høyrup & Clemmensens brand- og sikringsaktiviteter i en ny stilling som afdelingschef.

Første januar kunne teknik- og sikringsvirksomheden Høyrup & Clemmensen byde Per Vinter velkommen som chef for sikringsafdelingen.

Per Vinter har mere end 25 års erfaring med salg, service og projektledelse i installationsbranchen, hvor han gennem tidligere stillinger har erhvervet certificeringer inden for en række brandtekniske installationsområder, herunder brandalarmering og rumslukningsanlæg.

Med sine kompetencer og viden inden for brand- og sikringsanlæg, projektstyring og enterpriseopgaver i bagagen ser han frem til det ansvar, der følger med den nye stilling.

”Høyrup & Clemmensen er en hæderkronet københavnerinstallatør med en flad organisation og korte beslutningsgange. Virksomheden er stærk på sikringsområdet og blandt andet kendt for etablering af adgangskontrol i Københavns Kommune. Jeg ser frem til at sikre større stabilitet i afdelingen og til at løfte Høyrup & Clemmensens markedsposition”, siger Per Vinter.

Læs også: Høyrup & Clemmensen indlemmer talevarsling i forretningen

Position skal udbygges 
Per Vinter får blandt andet til opgave at skabe resultater gennem teamarbejde med henblik på at udbygge Høyrup & Clemmensens position som leverandør i branchen.

Per Vinter har tænkt over en række konkrete forslag til, hvordan sikringsafdelingens servicetiltag kan komme op nå et nyt niveau. Løsningerne indebærer skabelse af den rette teamånd og løbende kompetenceudvikling:

”Vi skal fastholde vores serviceforpligtelser og skabe nye innovative løsninger til gavn for kunderne”, siger han og tilføjer:

Per Vinter, afdelingschef i Høyrup & Clemmensen

Seneste uddannelse: Elektriker og stærkstrømstekniker

Seneste job: Chef for Brand & Sikring hos Kemp & Lauritzen

”Vi vil adskille os i markedet ved at levere kundetilpassede løsninger gennem højtydende produkter, håndværk af høj faglig og udførelsesmæssig kvalitet med en kundeservice udover det sædvanlige”.

I sin fritid brænder Per Vinter for cykling – en sport han har dyrket på eliteplan. Derudover fridagene med vedligeholdelse af huset i Taastrup og plejning af sine interesser for biler og skiløb.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere