11.02.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Ny affugterbrochure fra Condair

Indhold fra partner Hvad er dette?

Condairs affugterbrochure er blevet opdateret og indeholder nu alle de nye affugtere til erhverv og industri.

Tidligere annoncerede vi, at vi havde fået en ny serie af affugtere som vi var stolte over at vise frem. Og de skal selvfølgelig også vises frem på tryk så vi har fået lavet en flot ny brochure, som samler alle vores nye affugtere i vores DA/DC affugterserie.

Adsorptionsaffugtere, kondensaffugtere, affugtere til montering på væg og loft - vores nye brochure har det hele og mere til. 

Tag et kig i den, download den, print den ud og bladre i den. Du må gøre lige det du vil, men om ikke andet så synes vi bestemt den er et kig værd.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere