11.06.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Ny akrylfuge til Svanemærket byggeri

For at imødekomme efterspørgslen efter grønne løsninger, og gøre det enklere at udføre Svanemærket byggeri, lancerer Dana Lim Acryl Extra 505.

Dana Lim, der er leverandør af lim, spartel- og fugemasse, har længe udviklet løsninger, som lever op til de strengeste krav inden for miljøcertificeringer. I mange år har de haft både Svanemærket lim og spartel i deres sortiment, og nu tilføjer de en helt ny akrylfugemasse til serien: Acryl Extra 505.

”I dag er miljø et vigtigt tema i vores branche. I Dana Lim har vi et øget fokus på, hvordan vi kan bidrage til byggeriets grønne omstilling. Som producenter er det vigtigt, at vi lytter til den efterspørgsel der er, men også at vi er fremsynede og tilbyder nye produkter, som lever op til kommende krav i byggeriet. Vi skal gøre det nemt for håndværkeren at vælge en bæredygtig løsning”, siger Rass Gottschalck, Marketing Manager i Dana Lim.

Acryl Extra 505 kan bruges til fugning og indendørs tætning af mindre sprækker og huller, og har de samme tekniske fordele som flere af Dana Lims øvrige akrylfugemasser. Den synker minimalt og er enkel at påføre. Derudover er den også phthalatfri og M1-godkendt. 

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere