16.02.2015

NY ALPHA2 1-kanal styring til gulvvarme!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det eksisterende ALPHA2 styresystem til gulvvarme fra PETTINAROLI, er nu blevet udvidet med en et-kanal styring. Det trådløse gulvvarmestyresystem til 1 kreds har mange fordele for både installatør og slutbruger. Styringen er enkel at installere samtidig med, det er nemt at regulere og styre. Den anvendes typisk til styring af en Minishunt.

Har man i forvejen et eksisterende ALPHA2 styresystem 4, 8 og 12 kredse er det muligt at tilkoble denne 1-kreds styring og hermed udvide sit eksisterende system med 1 zone – en nem og billig løsning. Den nye 1-kreds styring er også den optimale løsning ved renoveringsarbejder, hvor man kun har behov for at regulere én zone.

Styringen skal tilsluttes 230V. Rumtermostater skal være fra Alpha2 serien.

Telestater 230V og rumtermostater 868MHz findes i Pettinarolis standardprogram for ALPHA2 styresystem.

Service og support

PETTTINAROLI yder høj grad af service og support på alle PETTINAROLI anlæg. Ring gratis på telefon 6341 6666 på alle hverdage mellem 8-16 og få vejledning og kan problemet ikke løses via telefonen, har PETTINAROLI servicefolk, som kan komme ud og afhjælpe problemet.

Mød os på VVS´15 stand C 4327.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på  Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. D…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere