21.10.2019 | Navnenyt

Ny arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

For nyligt bød vi velkommen til Trine Sandberg-Christensen, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland, hvor hun bliver kundeansvarlig for en række virksomheder.

Trine har opbygget en solid erfaring med arbejdsmiljø gennem de sidste 15 år bl.a. inden for Industri og Bygge-/anlægsbranchen. 

Vi er sikre på, at Trine bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz. Det glæder os derfor meget, at hun er blevet en del af vores stærke team af konsulenter.
 

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere