28.11.2018 | Navnenyt

Ny arbejdsmiljøkonsulent i Sønderjylland

Den 1. november sagde vi velkommen til Connie D'haene. Connie er ansat som arbejdsmiljøkonsulent, og hun bliver kundeansvarlig for en række virksomheder i Sønderjylland.

Connie er uddannet byggetekniker og har siden sin uddannelse i 1990 arbejdet med arbejdsmiljø på forskellige niveauer i produktions- og servicevirksomheder, senest hos en montagevirksomhed i vindmøllebranchen. Ud over den brede arbejdsmiljøerfaring har Connie også indgående viden om byggepladser og arbejdsmiljø-, miljø- og kvalitetsledelse.

Vi er sikre på, at Connie bliver en stor gevinst for vores kunder og for Avidenz. Det glæder os derfor meget, at hun er blevet en del af vores stærke team.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere