05.09.2023  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Ny bekendtgørelse åbner op for muligheden for recirkulation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er kommet en ny bekendtgørelse om faste arbejdssteders indretning (BEK. nr. 835).

Bekendtgørelsen trådte i kraft den 1. juli 2023, og i kapitel 8, som omhandler ventilation, fremgår det, at der åbnes op for muligheder for recirkulation i visse tilfælde. Mulighederne er indtil videre kun gældende i forbindelse med støvende arbejdsprocesser. Der er desuden en række betingelser og særlige forhold som for eksempel kontrolanordninger osv., der skal være opfyldt, for at det er tilladt at recirkulere.

Her er et link til hele bekendtgørelsen.


Recirkulation på byggepladser

Der er i øvrigt også regelændringer i forhold til recirkulation på byggepladser mv., men også her kræver det, at I opfylder en række betingelser.


Få rådgivning, før I recirkulerer

Betingelserne for recirkulation er så omfattende og komplekse, at vi klart anbefaler alle vores kunder og andre til at søge rådgivning, før man etablerer ventilationsanlæg med recirkulation. Og vi er naturligvis klar til at hjælpe jer.

Kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

https://avidenz.dk/

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder. Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring. Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hoved…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere