07.04.2017  |  EL  |  Branchen

Ny Bravida-direktør kender forretningen indefra

Bravida Danmark har ansat den tidligere regionsdirektør i Bravidas Region Nord, Johnny Hey, som ny administrerende direktør og medlem af Bravidas koncernledelse.

Bravidas koncernledelse har udnævnt Johnny Hey til ny administrerende direktør i Bravida Danmark og medlem af Bravidas koncernledelse. Han afløser Bravida Danmarks administrerende direktør gennem ti år, Bent Andersen, der er ramt af alvorlig sygdom, oplyser Bravida i en pressemeddelelse.

50-årige Johnny Hey kommer fra en stilling som regionsdirektør i Bravidas Region Nord, hvor han har haft regionskontor i Aarhus. I de seneste år har Bravidas Region Nord været involveret i en række projekter som Det Nye Universitetshospital i Aarhus og DOKK1 på Aarhus havn.

Den nye direktør har bl.a. taget en HD i organisation og afsætningsøkonomi og sidenhen en E-MBA i forandringsledelse. Senest har han gennemført et 'executive management programme' på Insead Business School i Paris. 

Læs også: Arbejdsgiverne ansætter ny adm. direktør

Bravidas koncernchef Mattias Jonsson ser frem til det kommende samarbejde med den nye administrerende direktør:

”Jeg er overbevist om, at Johnny vil fortsætte den positive udvikling af Bravida Danmark, og jeg ser frem til at samarbejde med ham i Bravidas koncernledelse”, siger han.

Om udnævnelsen, der sker med umiddelbar virkning, siger Johnny Hey:

”Igennem de snart ti år, hvor jeg har været en del af Bravida Danmarks ledelse, har jeg opbygget et indgående kendskab til forretningen. Samtidig har jeg opbygget et stort netværk både internt i Bravida og eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere”, siger han og tilføjer, at han ser frem til at starte op i sin nye rolle.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere