03.11.2020  |  EL  |  El-materiel

Ny dansk video-dørtelefon

Dansk proptech-startup udfordrer traditionelt marked med ny video-løsning. De har femdoblet væksten og sigter nu efter udvikler-og bygherremarkedet.

Den danske virksomhed WelcomeBob udfordrer markedet for dørtelefoner med deres nytænkende video-dørtelefon samt dets bagvedliggende system. Efter at have serviceret et nichemarked med kontorhoteller-og fællesskaber har den danske virksomhed nu slået døren ind til udvikler-og bygherremarkedet.

WelcomeBob har udviklet en moderne og digitaliseret video-dørtelefon, hvor al kommunikationen bliver sendt direkte til en smartphone-app.

”Selvom vi stadig er i gang med at bevise det helt store markedspotentiale, så oplever vi en rigtig dejlig stigning i interessen for vores løsning, og mange synes, vi har et meningsfuldt og værdigivende produkt, som ’tapper’ ind i trenden omkring det at digitalisere nogle processer”, siger medstifter Jonas Meier Uldall.

Han mener, at digitalisering af byggeriet og i ejendomsadministrationen er på agendaen i den danske byggebranche, som gavner efterspørgsel og salg af de nye video-dørtelefoner.

Trods coronavirus har WelcomeBob vækstet kraftigt i løbet af 2020. Virksomheden har femdoblet deres vækst i år, som blandt andet har betydet, at de har måttet hyre flere medarbejdere samt bygge flere dørtelefoner på kontoret i København.

Video-dørtelefonen løser tre store udfordringer i branchen, fortæller Niels Nydam Andersen, medstifter af WelcomeBob:

”For det første, gør vi det let for besøgende at få fat på dem, de skal besøge, lige meget om de er hjemme eller ej. Opkaldet fra dørtelefonen kommer direkte på mobiltelefonen, så selvom folk ikke er hjemme, kan de stadig åbne for gæster og pakkeposten. For det andet skal der ikke trækkes ledninger rundt i bygningen. Det gør WelcomeBob billigere end traditionelle dørtelefonanlæg. For det tredje gør vi det let at administrere dørtelefonen, da alle navneskilte opdateres automatisk, og en boligadministrator kan sidde på kontoret og invitere til dørtelefonen med et enkelt klik. Dette resulterer i at mange timers arbejde er sparet”.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere