08.08.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ny decentral varmegenvindingsventilator med nem installation og vedligeholdelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico Nordics nye varmegenvindingsventilator REC Duo 100 Plus RC er designet til nem installation ved hjælp af magnetisk kobling med afbryder, teleskopisk murgennemføring og eksternt gitter installerbart indefra.

Ideel til ombygning og energirenovering

REC Duo 100 Plus RC er ideel til installation i sove- og opholdsrum i alle boligtyper. Grundet den enkle installation hvor også eksternt gitter kan monteres indefra, er REC Duo særlig velegnet til installation i etageejendomme og i forbindelse med energirenovering hvor installation af rørføring fra centralt anlæg ikke er mulig.

Høj virkningsgrad og funktionalitet

REC Duo er udstyret med keramisk varmeveksler med varmegenvindingsgrad på op til 90%.

Intelligent styring af EC-lavenergiventilator med 60 sek. vekselvirkning mellem udsugning og indblæsning sikret optimalt indeklima og høj effektivitet. 5 ventilationstrin, fugtstyring, boost-funktion, nattilstand, flowkontrol og fri køling gør denne varmegenvindingsventilator til en af markedets mest funktionelle.

Trådløs kommunikation

Op til 4 enheder kan installeres i en bolig med integreret styring og kontrol via fjernbetjening.

Maksimal kapacitet 40 m3/h per enhed.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation 2019

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere