12.01.2015 | Navnenyt

Ny direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric Danmark

Mike Doucleff, 39, er tiltrådt stillingen som direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric Danmark, der er global specialist i energioptimering. Mike Doucleff indgår direkte i den danske topledelse.

Som direktør for forretningsudvikling har Mike Doucleff det overordnede ansvar for at udvikle Schneider Electrics position inden for strategiske kerneområde som smart grid, energioptimering og samlede løsninger, der øger effektiviteten, reducerer energiforbruget og CO2-udslippet i blandt andet bygninger, datacentre og den elektriske infrastruktur. I Danmark dækker Schneider Electric syv overordnede forretningsenheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på syv lokationer i hele landet.

Mike Doucleff, der er fra USA, har stor erfaring fra Schneider Electric-koncernen, hvor han har besiddet flere stillinger. Han kommer fra en stilling som strategisk direktør i IT-forretningen i USA med globalt ansvar for IT-strategi. Tidligere har Mike Doucleff været ansat på koncernens hovedkvarter i Paris, hvor han bestred en central position i udviklingen af de globale salgs- og CRM-processer. Tidligere har han også arbejdet i Schneider Electrics datterselskab Square D med ansvar for flere salgsområder. Mike Doucleff glæder sig til de nye udfordringer i Danmark som direktør for forretningsudvikling.

- Jeg synes, forretningsudvikling er et ekstremt spændende område, som varierer fra meget snævre områder til større tværgående indsatser, som kan være svære at placere i organisationen. For mig handler forretningsudvikling om skabe et optimalt sammenspil mellem klart definerede opgaver og de mere kreative og eksperimenterende tilgange til at skabe positiv udvikling og stærke resultater. Bredden i Schneider Electric gør min nye rolle meget spændende, og jeg glæder mig meget til at styrke vores fokus på at skabe markedets bedste løsninger på tværs af hele vores forretning, siger Mike Doucleff.

Oprindeligt er Mike Doucleff uddannet elektro-ingeniør, og han har efterfølgende taget en MBA fra IESE Business School i Barcelona. Mike Doucleff har stor international erfaring, hvilket han ser som en stor personlig gevinst, som, han håber, vil komme Schneider Electric Danmark til gode.

- Jobbet her i Danmark er min anden international udstationering, og derudover har jeg rejst til mere end 30 lande i forbindelse med mine globale opgaver, hvor jeg har også haft ansvaret for medarbejdere fra mange forskellige kulturer. Det har lært mig utroligt meget omkring mig selv, men det er også tydeligt, at det har givet mig indblik, hvordan opgaver kan løses på forskellige måder. Det glæder jeg mig til nu at trække på, mens jeg lærer den danske kultur at kende, siger den nye direktør for forretningsudvikling.

Privat er Mike gift og har to børn og et tredje på vej. Familien er ved at finde sig til rette i hjertet af København.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider ElectricSchneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.Vores mission er at vær…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere