22.01.2018 | Navnenyt

Ny direktør hos Eaton

Pia Bøgh-Jensen

Pia Bøgh-Jensen er ansat som ny Country Sales Manager hos Eaton i Danmark. Pia vil være ansvarlig for vores aktiviteter i  Danmark, og skal sikre vores fortsatte positive udvikling i markedet.

Pia kommer fra NKT Cables A/S, hvor hun gennem de sidste ni år har besat forskellige stillinger, sidste som Sales Director, med ansvar for HV sektoren i de nordiske lande.

Hun kommer til Eaton, med en bred erfaringer fra flere forskellige brancher, blandt andet bilindustrien og offshore sektoren. Hun er uddannet eksportingeniør fra  Ingeniørhøjskolen i København (DTU) og har derudover en MBA fra IME.

”Med over 30 år i Danmark har Eaton en lang historie, som førende udbyder af løsninger på tværs af brancher og udmærker sig ved at have kontinuerlig fokus på innovative løsninger, der sikrer kvalitet, performance og bæredygtighed. Jeg ser frem til at være en del af denne udvikling og ser frem til at hjælpe Eaton med at udvide forretningen til nye områder” siger Pia om sin ansættelse hos Eaton.

Du kan finde flere oplysninger om Eaton på www.eaton.dk.

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere