04.10.2018 | Navnenyt

Ny direktør for Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker

Peter von der Hude, 47 år, er fra 1. oktober ny salgsdirektør for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.

Det er en garvet ’butiksmand’, der sætter sig ved roret. Senest kommer han fra en stilling som driftsdirektør for byggemarkedskæden Optimera. Tidligere har han arbejdet i detailhandlen og har bl.a. været adm. dir. for Løgismose Vin og Delikatesser, adm. dir. for House of Amber, stormagasinchef for Salling i Aalborg og varehuschef i en række forskellige Føtex-varehuse.

Hos Lemvigh-Müller skal han udvikle håndværkerbutikkernes salg og geare butikkerne til at møde kundernes fremtidige behov. Han kan trække på sin store erfaring med bl.a. udvikling af butikker, servicekoncepter og sortimenter.

Privat bor Peter von der Hude i Vinge ved Frederikssund med sin kone og to børn på 13 og 19 år.

www.lemu.dk

 

 

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere