09.07.2020  |  EL  |  El-materiel

Ny dobbeltrettet strømforsyning fra Delta Elektronika

Indhold fra partner Hvad er dette?

Delta Elektronika lancerer endnu en model til deres SM15K serie, en SM210-CP-150 med specifikationerne 0 til 210 V / 150 A.

Delta SM 15K en 15 kW dobbeltrettet strømforsyning, der gør det muligt at tilbageføre energi til driftsnettet.

Designet til lang levetid også ved fuld power og med mange interface muligheder. Den meget høje virkningsgrad reducerer varmetabet til det halve, og har indbygget ”Super Power Sink”.

Den har konstant effektforbrug, med variabelt output i 3 forskellige udgaver: 0-70 V/450 A, 500V/90 A, 1500V/30 A og nu 0-210 V/ 150 A. Typisk kræver det flere strømforsyninger, men her fås det hele i samme forsyning. Spænding, positiv- og negativ strøm kan blive justeret fra nul til maksimum.

Ethernet-interface, indbygget sequencer, pc-styringssoftware, finjustering, sink-mode osv. er alle inkluderet i standardversionen af strømforsyningen, så der er ingen ekstra omkostninger for disse funktioner.

Til master / slave drift, digitale I / O, RS422 / 485 interfaces eller analog programmering, valgfrie plug and play-interfaces er tilgængelige.

For mere information se vores hjemmeside.

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere