22.10.2021  |  VENTILATION  |  Varmeanlæg

Ny fjernvarme-unit til projektmarkedet

Den endnu mere kompakte unit, der både kan producere varmt brugsvand og styre en varmekreds, kommer i fire varianter.

En af de Uponor nyheder, der præsenteres på VVS ’21, er Combi Port INS. Det er en lille og meget kompakt fjernvarme-unit, der primært henvender sig til lejligheds- og rækkehusmarkedet.

”Her lanceres en unit, som opfylder alle markedets behov og er baseret på kendt teknologi med blandt andet termostatstyring”, fortæller Anders Møller fra Uponor VVS.

Han tilføjer, at virksomheden også aktuel med Combi Port E, der er 100 procent elektronisk og app-styret.

Den nye Comi Port INS, der både kan producere varmt brugsvand og styre en varmekreds, kommer på markedet i fire varianter:

  • Aqua Port = Vandvarmer.
  • Combi Port INS RC = Vandvarmer og centralvarme radiatorer.
  • Combi Port INS UFH = Vandvarmer og blandesløjfe til gulvvarme.
  • Combi Port INS UFH Wave = Vandvarmer og blandesløjfe med vejrkompensering.

Pumpestop og enkel montage

Combi Port INS kommer forberedt med pumpestop, der kan forbindes med en styring. Dermed kan enheden leve op til krav om, at pumpen skal slukke, når der ikke er noget varmekald.

”Der er også praktiske fordele ved selve monteringen, hvor den nye unit kommer med alt, hvad der skal bruges for at hænge den op. Så der er ikke brug for ekstra tilbehør, og det sparer montagetid”, siger Anders Møller.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere