14.03.2019  |  EL  |  Belysning

Ny generation af det populære HIGH-LUX gennemfortrådede LED armatur

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID gennemfortrådede LED armaturer nu BÅDE som 2- og 5-ledet

Ny generation af det populære HIGH-LUX gennemfortrådede LED armatur

Ecofoss forhandler nu en helt ny udgave af green:ID gennemfortrådet LED HIGH-LUX armatur.

De populære HIGH-LUX LED armaturer, som er simple at montere og har mange anvendelsesmuligheder, findes nu som i 2-ledet version til yderst konkurrecedygtig pris!


Nu både 2- og 5-ledede gennemfortrådede armaturer
Ecofoss forhandler stadig 5-ledede (3-fasede) gennemfortrådede LED armaturer fra green:ID i form af den monteringsvenlige TRI-LUX model.

Begge modeller af gennemfortrådede green:ID LED armaturer er stadig i samme gode kvalitet med en lang levetid, høj lyskvalitet, og vandtæthedsgrad på IP65 samt 5 års fuld garanti.


FÅ mere viden om green:ID LED armaturer HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere