04.03.2021  |  VVS  |  Sanitet

Ny GROHE Sensia Arena anordning til effektiv toiletrengøring

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHEs nye Sensia Arena anordning til automatisk skyl og forskyl gør det nu endnu nemmere for forbrugeren at holde toilettet rent.

Vil du gøre toiletrengøringen endnu lettere for forbrugeren? I kombination med et Sensia Arena showertoilet fra GROHE, kan du nu tilkøbe og installere en anordning til automatisk skyl (46944001), som gør det muligt, at aktivere et automatisk forskyl under toiletbesøg. Det særlige ved denne anordning installeret er, at det giver forbrugeren mulighed for at aktivere et automatisk forskyl på 1 liter vand, som gør den keramiske overflade våd, så skidt ikke klæber sig til keramikken under toiletbesøg, hvilket gør det nemmere at holde toilettet rent. De automatiske skylle-funktioner kan (de) aktiveres via indstillinger på Sensia Arena showertoilettet.

GROHE Sensia Arena anordning til automatisk skyl og forskyl:

Grohe nr.: 46944001

VVS nr.: 616973991

Vil du vide mere om produktet, så læs mere her.

OBS. GROHE Sensia Arena anordningen (46944001) til automatisk skyl og forskyl følger ikke med ved køb af et Sensia Arena showertoilet (39354SH1), men det skal tilkøbes.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere