13.11.2019  |  EL  |  Belysning

Ny Hue lysdæmper - passer også i danske kontakter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Niko har lanceret en ny lysdæmper til Hue system. Den nye lysdæmper fås i flere design og farver, så den let kan integreres i alle typer af boligindretning. Lysdæmperen findes også i en variant, der passer i danske kontaktrammer.

Niko har lanceret en ny lysdæmper til Hue system. Den nye lysdæmper fås i flere design og farver, så den let kan integreres i alle typer af boligindretning. Lysdæmperen findes også i en variant, der passer i danske kontaktrammer, hvis man ønsker, at den skal matche boligens eksisterende kontakter.

Lysdæmperen fra Niko er et officielt ”Friends of Hue” produkt og kan derfor nemt programmeres med Hue appen. Den kan programmeres til enten at dæmpe din Hue belysning, aktivere dine 4 Hue favoritindstillinger eller kombinere dæmp med 2 Hue favoritindstillinger.

Den nye lysdæmper anvender kinetisk energi, som automatisk genereres ved tryk på kontakten. Dette betyder, at lysdæmperen er batteriløs, og derfor kan placeres på alle flader uden der skal bores eller fræses kanaler til ledninger. Det er muligt at forbinde op til 25 Niko lysdæmpere per Hue Bridge.

Se mere på: https://www.niko.eu/da-dk/friendsofhue

Niko lysdæmper til Hue system findes i følgende varianter:

  • Niko Intense hvid Typenr. 120-91004
  • Niko Intense antracit           Typenr. 122-91004
  • Niko pure hvidt stål              Typenr. 151-91004
  • Niko pure sort stål                Typenr. 161-91004
  • Hvid DK-version                   Typenr. 101-91004-40

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Niko har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Nikos løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Nikos produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.Niko har en stærk landsdækkende organisatio…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere