15.09.2020  |  VVS  |  Varme og køling

NY hvid digital rumtermostat - COMFORT IP fra Pettinaroli

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinarolis intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem udvides nu med en smart digital rumtermostat i hvid. Så nu kan du vælge imellem en analog rumtermostat eller en digital i enten sort eller hvid.

COMFORT IP gulvvarmesystem>>

I COMFORT IP serien indgår nu to smarte digitale rumtermostater. De er begge i et moderne, tidsløst og enkelt design med hhv. hvid og sort ramme. Rumtermostaterne passer stilmæssigt ind i langt de fleste danske hjem.

Se COMFORT IP komponenterne>>

Begge rumtermostater har en digital skærm, hvorpå den aktuelle rumtemperatur aflæses. De forskellige funktioner indstilles nemt via drejeknappen og der er mulighed for individuel tilpasning efter dine behov. 

Den digitale rumtermostat giver dig desuden mulighed for en SmartHome løsning kombineret med et access point.

Få intelligent gulvvarme med COMFORT IP>>

Du kan fortsat også vælge en analog udgave, hvor temperaturen blot reguleres på drejeknappen. Den analog rumostat kan ikke bruges til SmartHome løsningen med et access point. 

COMFORT IP er et moderne og fremtidssikret gulvvarme til dit moderne hjem. Det stabile og fleksible gulvvarmeanlæg sikrer dig behagelig varme i præcis de rum, du ønsker. COMFORT IP i stand-alone versionen er en simple og driftsikker løsning, som til enhver tid kan dække behovet for gulvvarmeregulering. Styresystemet sammensættes efter et givent behov og ud fra den funktionalitet som ønskes. Valget består “kun” mellem én styring (6 eller 10 kredse), rumtermostater (digital eller analog) og telestater.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere