09.09.2021  |  EL  |  Belysning

Ny I-VIEW pandelampe med forbedret lys og længere driftstid

Indhold fra partner Hvad er dette?

SCANGRIP præsenterer en opgraderet version af den populære I-VIEW pandelampe, der nu lyser 60% kraftigere og kommer i et nyt moderne design.

Med den nyeste COB LED teknologi er I-VIEW en genopladelig pandelampe, der oplyser hele dit arbejdsområde. Pandelampen leveres med en trinløs lysdæmperfunktion fra 10% til 100% med op til 400 lumen og har indbygget sensorfunktion, så du nemt kan tænde og slukke for lampen ved at føre en hånd frem og tilbage foran lampen.

Vil du være sikret effektivt lys til hele arbejdsdagen, kan SCANGRIP POWERBANK anvendes for at forlænge driftstiden. Den kan nemt klikkes på pandebåndet med den medfølgende fjederklemme.

Læs mere om den opgraderede I-VIEW pandelampe her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere