03.09.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Ny indkøbsdirektør hos Lemvigh-Müller

Stål- og teknikgrossisten henter erfaren indkøbsprofil fra Arla Foods.

Per Aasberg, 39 år, var fra august måned ny indkøbs- og markedsdirektør med ansvar for Lemvigh-Müllers tekniske sourcing og indtræder samtidig i virksomhedens chefgruppe. Han er uddannet cand.merc. og har indkøbs- og ledererfaring fra forskellige brancher og produktionsvirksomheder, heriblandt Tican Group, Kyocera Unimerco og Vestas. 

Læs også: Lemvigh-Müller er topleverandør til det offentlige for tredje år i træk

De seneste 5½ år har han opbygget erfaring hos Arla Foods, blandt andet som Procurement Director med globalt ansvar for tekniske komponenter og udstyr, og senest som Head of Production Optimisation med ansvar for at skabe forbedringer på tværs af Arla Foods cirka 60 globale produktionsenheder.

Per Aasberg skal med sin erfaring indenfor global teknisk sourcing, optimeringsprogrammer og strategiske tilgang til indkøb være med til at videreudvikle stål- og teknikgrossistens position i industri-, byggeri- og installationsbranchen.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere