31.03.2021  |  VVS  |  Varme og køling

Ny innovativ rørløsning til fjernvarme og varmecentraler sikrer bæredygtig fremtid

De præisolerede Uponor Ecoflex VIP-rør kombinerer markedets laveste varmetab med fleksibilitet, små diametre og et markant mindre miljøaftryk.

Nu kan fjernvarmeforsyninger og lokale varmecentraler forbedre driften markant ved at forny deres ledningsnet med de nye præisolerede Ecoflex VIP-rør fra Uponor VVS.

”Designet er innovativt og bæredygtigt med markedets laveste Lambda-værdi på kun 0,004 W/mK, og det kompakte isoleringsmateriale gør rørene ekstra fleksible og installationsvenlige”, fortæller produktchef Anders Møller fra Uponor.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Han tilføjer, at rørtypen har den højeste isoleringsevne til dato, som dermed kan bidrage til at nå de danske klimamål.

Unik hybridkonstruktion skaber klare fordele

Det er den unikke hybridkonstruktion med blandt andet det innovative vakuum-isoleringspanel (VIP), der giver de præisolerede Ecoflex VIP-rør markante fordele.

Anders Møller forklarer, at der er et lavt varmetab, som er op til 34 procent bedre end rør med PUR-isolering og op til 48 procent bedre end andre rør isoleret med blødt skum. Dertil kommer en høj fleksibilitet med op til 60 procent mindre bukkeradius, plus en reduceret ydre diameter, hvor kappen er op til 30 procent mindre end på konkurrerende produkter. Der er derfor op til 20 procent at spare på installationstiden sammenlignet med præisolerede plastrør med hårdt skum og mere end halvdelen sammenlignet med installation af stålrør.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere