17.12.2019 | Navnenyt

Ny intern sales support til Marine & Offshore

René Dalgaard Kristensen er ansat primo januar 2020 som Internal Sales Support, Marine & Offshore hos Roxtec Denmark ApS. René er uddannet industritekniker fra Teknisk Skole i Nakskov, og MAN Diesel & Turbo A/S, København. René har arbejdet med salg & teknik til industrien i mere end 13 år i flere stillinger som driftsleder, production engineer og værkfører. Derudover har René i forbindelse med sin ansættelse hos MAN Diesel & Turbo A/S, København også været udstationeret i en årrække i Singapore, Korea samt Kina.

René kommer fra en stilling som Sales Executive hos Marine Technic i Næstved, hvor han primært har varetaget salg til mellemhandlere og skibsredere udenfor Skandinavien. Derudover har René stor erfaring i ordre behandling, opfølgning af tilbud, pleje af nye samt eksisterende kunder.

I fritiden nyder René at være sammen med familien, heriblandt to børn på henholdsvis 3 og 4 år. René glæder sig til at bruge det nyerhvervede sommerhus, hvor der bliver mulighed for at dyrke den nye hobby som er cykling.

Mere fra Roxtec Denmark ApS

Roxtec Denmark ApS

www.roxtec.com/dk

Roxtec Denmark ApS udvikler, producerer og sælger komplette tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Vores modulbaserede tætninger er grundlaget, men vores stabile vækst bygger primært på dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.Løsninger til dine behovVores tætte samarbejde med kunder og teamworket i vores egen globale organisation, skaber fremragende betingelser f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere