22.10.2021 | Navnenyt

Ny IoT-mand på Freses fjernvarmeteam

Christian Skallerup-Børgesen er Freses nye IoT-mand

Christian Skallerup-Børgesen, 46, skal fremover stå i spidsen for at udvikle og sælge Freses IoT-produkter til fjernvarmesektoren. Dermed træder han ind i et team, der satser på at dække fjernvarmen – hele vejen fra energicenter til forbruger.

Frese har gennem de seneste år udvidet produktporteføljen til sektoren med nye ventiltyper og altså også med intelligente, digitale løsninger, der kan give fjernvarmeselskaber reel indsigt i, hvad der foregår i deres ledningsnet og hjælpe dem med at optimere driften.

Tolk mellem tekniker og kunde

Christian Skallerup-Børgesen kommer med stor erfaring fra industriautomation og salg, hvilket gør ham til en stærk sparringspartner for både kollegerne i Frese og for virksomhedens kunder.

- Min primære rolle er egentlig at være en slags tolk. Jeg har nogle utroligt dygtige tekniske kolleger, som kan snakke bits og bytes eller kompliceret ventilteknologi, indtil man bliver helt bleg. Og det skal jeg forsøge at oversætte til, hvad det i virkeligheden er vi kan. Hvad det er, kunden konkret får ud af det. Og det samme den anden vej. Når en kunde siger, han gerne vil vide noget om en bestemt ting, så skal jeg kunne oversætte til kollegerne, hvad det reelt er, kunden beder om, siger han.

Data ud til kunden

Det kunderne beder om er data. Christian Skallerup-Børgesen ser det som en af sine helt centrale opgaver at levere de data, der hvor kunden får mest ud af dem – nemlig i selskabernes egne SRO-systemer.

- Vi tilbyder API, der gør det muligt, for det skal være nemt og enkelt, så fjernvarmeselskaberne er trygge ved løsningen og kan få mest mulig værdi ud af de data, som vores IoT-produkter giver dem, forklarer han.

Christian Skallerup-Børgesen bor i Vejle, og det er praktisk, for det ligger lige midt i det hele, som han siger:

- Min arbejdsplads er landevejen. Jeg skal være ude ved kunderne. Det er dér, jobbet ligger.

Du kan møde Christian Skallerup-Børgesen på Freses stand på Dansk Fjernvarmes landsmøde i Aalborg den 28. til 29. oktober.

Mere fra Frese A/S

Frese A/S

www.frese.eu

Over 25 års erfaring med dynamiske indreguleringsløsninger har positioneret Frese som en førende producent af energibesparende ventiler. Gennem engageret innovation er vi i front på den teknologiske udvikling indenfor vores ekspertiseområder. Den faglige viden, erfaringen samt vores medarbejderes og partneres dedikation sikrer at vores teknologi ved korrekt anvendelse leverer en maksimal energibes…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere