11.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny kabelsøger vLoc3 RTK-Pro med indbygget RTK GNSS præcision, 4G LTE & Signal Distortion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vivax Metrotech udvider deres store sortiment med endnu en kvalitets kabelsøger med indbygget højpræcisions GPS.

Vivax vLoc3 RTK-Pro er en effektiv og brugervenlig kabelsøger med indbygget RKT GNSS præcision som har en ”position accuracy RTK” på 0.01 + 1 ppm CEP.

vLoc3 RTK-Pro har de samme funktioner som vLoc3-Pro og kan modtage frekvenser fra 16 Hz til 200 kHz, og kan med indbygget 6 antenner nemt detekterer kabler og brugeren for information om Signal Distortion!

Kabelsøgeren har ’Vektor Locate mode’ for komplet automatisk non-walk lokalisering, Transverse Graph der viser både peak og nul samtidig og dermed omgående måler Signal Distortion. Plan view viser relativ placering af kabeltrace med vinkel. Ny grafisk sondescreen som med pile guider til sonden.

Vivax Metrotech vLoc3 RKT-Pro har en vægt på 2,4 kg, en drift tid på ca. 16 timer og leveres inkl. en praktisk bæretaske, batteri og lader.

Ved køb af vLoc3 RKT-Pro er det muligt at komme let i gang på vores testbane i Kolding, så du er parat til hurtigt at bruge udstyret i hverdagen. Vi afholder tilmed seminar i kabelsøgning.

Se produktet og video her

Kontakt os på 75 52 20 20 eller se mere på vores hjemmeside Blichfeld.dk

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere