15.10.2018 | Navnenyt

Ny Key Accont Manager til Uponor VVS

Tony Kølskov

Vi er glade for at kunne meddele, at Tony Kølskov Pedersen er tiltrådt som Uponors nye Key Account Manager med ansvar for vores præ-isolerede rør.

Tony har arbejdet i bygge- og grossistbranchen siden 1988 og har opbygget en stor viden inden for dette område.

Han er oprindelig uddannet VVS-montør og har senere uddannet sig som VVS-tekniker, gas og vandmester og senest som kloakmester.

Tony har arbejdet som ekstern sælger og projektsælger hos AO Johansen, Sanistål, Brødrene Dahl og Lauridsen handel og Import.

Han kommer til Uponor fra en stilling som konsulent for entreprenørbranchen hos brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører.

Tony er 47 år gammel og bor i Dalby ved Kolding.

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere