13.11.2019  |  EL  |  Belysning

Ny kompakt arbejdslampe med unikt SMART GRIP 4-in-1 system

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med sit ekstremt kompakte og unikke design er NOVA MINI den helt nye håndholdte arbejdslampe, der er absolut uundværlig for enhver professionel håndværker.

Med den nyeste LED-teknologi er NOVA MINI utroligt kraftig og yder op til 1000 lumen, hvilket er absolut unikt for så lille en lampe. Med sine kompakte dimensioner på kun 104 x 38 x 96 mm er NOVA MINI tyve gange mindre end NOVA 10K og passer perfekt i lommen.

NOVA MINI leveres med en praktisk tænd/sluk- og lysstyringsknap på siden. Lysstyrken kan justeres trinløst fra 10 % til 100 %.

SMART GRIP 4-in-1 giver øget funktionalitet
Lampen leveres med et specielt, patenteret SMART GRIP-4-i-1-system, der integrerer flere funktioner i samme enhed. Ringen er baseret på samme princip som man kender fra mobiltelefoner for eksempel og gør det lettere og mere behageligt at holde lampen i hånden i lang tid. Det afslapper musklerne og forbedrer ergonomien.

Clipen er designet til at bære lampen i arbejdsbæltet hele dagen, og når begge hænder må tages i brug til en opgave, kan lampen placeres med den kraftige indbyggede magnet. Derudover kan SMART GRIP-systemet anvendes som fod på enhver overflade.

Lampen er særdeles robust og fuldstændig vandtæt (IP65), så den kan anvendes udendørs også.

Med tilføjelsen af NOVA MINI til familien er NOVA-arbejdslamperne med 1.000 til 10.000 lumen de bedste, kraftigste og mest robuste COB LED-arbejdslamper på markedet.

Læs mere om NOVA MINI fra SCANGRIP her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere