04.06.2021  |  VVS  |  Sanitet

Ny komplet badeværelsesserie fra Duravit

Den nye serie D-Neo fra Duravit er med sine mange komponenter alsidig, og hver del i sig selv er designet med enkelheden i fokus.

Bag serien står den belgiske designer Bertrand Lejoly. Med D-Neo har han skabt en serie af håndvaske, vandhaner, møbler, toiletter og badekar. Duravit understreger kvaliteten ved at give livstidsgaranti på alle seriens porcelænselementer og 5 års garanti på møbler, badekar og armaturer.

  
D-Neo bowle
Udvalget af håndvaske og bowler til bordmontering findes i flere forskellige former og størrelser.

D-Neo armatur
For første gang tilbyder Duravit armaturet med en FreshStart funktion, som betyder, at koldt vand vil løbe, når vandhanen tændes i den centrale position, og at varmt vand kun tilføjes, når man aktivt bevæger håndtaget til venstre. Det begrænser den energiintensive produktion af varmt vand til situationer, hvor der er brug for det.


D-Neo møbel
Møblerne i serien er fremstillet specielt til badeværelser og holder til en høj luftfugtighed. De findes i en lang række designs med 13 forskellige overflader, heriblandt tre træ-looks. På møblernes fronter ses et ergonomisk håndtag med diamond-black finish.

D-Neo indbygget badekar
D-Neo byder både på indbyggede og fritstående badekar. De indbyggede badekar fås med skrånende ryglæn i den ene eller begge ender i fem størrelser fra 150 x 75 centimeter til 180 x 80 centimeter.

D-Neo toilet
Toiletterne i det simple D-Neo design sætter fokus på hygiejne, da de har åben skylle-rand og kommer med den effektive og innovative skylleteknik Duravit Rimless®, som ved at kombinere geometri, teknik og design sikrer maksimal effektivitet. Toiletterne fås også med den antibakterielle karamiske glasur HygieneGlaze, som hurtigt og effektivt dræber bakterier.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere