20.06.2018  |  VVS  |  Branchen

Ny koordinator med projekter på tværs af de nordiske lande

Badeværelsesproducenten Laufen Nordic har landet en ny projektkoordinator, Kennet Vinter, med 30-års brancheerfaring. Han skal fremover stå for virksomhedens mange projekter på tværs af landegrænser i Norden.

Hvad består dit nye job i?
Det er min opgave at koordinere alle vores projekter på kryds og tværs i hele Norden. Det går ud på at samle alle trådene, styre og følge op på projekter og lave tilbud til mange forskellige lande. Jeg har førhen haft en koordinerende rolle hos Ifö, men det her bliver noget helt andet. Mit nye arbejde rækker udover det danske marked, som jeg har et godt kendskab til.

Kennet Vinter, projektkoordinator hos Laufen Nordic

Seneste uddannelse:
Handelselev hos Brødrene Dahl

Seneste job:
Kundeservicemedarbejder hos FM Mattsson Mora Group
 

Hvorfor har du valgt at arbejde i VVS-branchen?
Jeg havnede egentlig i denne branche ved et tilfælde. Jeg fik tilbudt en læreplads hos Brødrene Dahl, og så tænkte jeg hvorfor ikke og kastede mig ud i det. Her blev det klart, at det var VVS-branchen, jeg brændte for. Og jeg har nu været i branchen i næsten 30 år. Udviklingen inden for sanitet står aldrig stille, og det giver mange muligheder. Det, synes jeg, er enormt spændende. 

Læs også: Ny sektionschef med utraditionel profil

Hvad bliver den største udfordring?
Det sværeste bliver helt sikkert at agere på det nordiske marked. Mit nye område er betragteligt større, end hvad jeg nogensinde har prøvet at afdække før. Jeg har kun erfaring med det danske marked, som er noget helt andet. Så det bliver en omvæltning for mig at råde over så stort et område. Men jeg glæder mig, og jeg har en masse kloge kollegaer og samarbejdspartnere i de forskellige lande, som er klar til at hjælpe.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg cykler og spiller golf. Cykling er mit frirum, hvor jeg kan tage cykeltøjet på og så bare køre afsted. For mig er det en måde at få tankerne lidt væk fra arbejde og andre bekymringer. Også spiller jeg golf med mine venner. Det er mere af sociale grunde, samtidig med jeg får plejet mit konkurrencegen.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere