23.07.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Ny korrosionsbestandig og miljøvenlig overflade på vandmålerforskruninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Betyder det noget for dig, at de produkter, du monterer, er produceret så de både modstår korrosion og skåner miljøet? Så skal du vælge kuglehaner og vandmålerforskruninger med White Bronze overflade.

Pettinarolis velkendte vandmålerforskruninger type 701C og 701CR introduceres nu med den nye White Bronze overflade, som giver følgende fordele:

  • Mere korrosionsbestandig end den rå messing
  • Nikkel-, cobolt- og blyfri overflade til gavn for vand og miljø
  • Mere miljøvenlig produktionsproces

De nye vandmålerforskruninger med White Bronze belægning er klar til levering allerede nu fra vores lager i Middelfart i dimensionerne ½” – 2” (VVS-nr. 48 4973 0XX) og er under GDV-godkendelse.

Se produktdetaljer om de nye vandmålerforskruninger ››
 
Fakta om White Bronze overflade

White Bronze er en ny type kobber/tin-legering med et højt tin-indhold (62% kobber/38% tin). Belægningen er helt fri for de skadelige cobolt- og blykomponenter, som ellers ofte bruges i denne type legeringer. White Bronze er derfor til stor gavn for både vores miljø og de medarbejdere, som skal håndtere overfladebelægningen i produktionen. White Bronze er ét af mange eksempler på Pettinarolis Green Factory program.

Den nye White Bronze overflade fremstår lys og skinnende og kaldes derfor også for "white bronze” (lys rødgods).

Se også 51KE kuglehaneserien med den nye White Bronze overflade ››

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere