26.07.2011

Ny kuglereguleringsventiler fra Belimo

Belimo lancerer kuglereguleringsventiler, som sikrer økonomiske besparelser, lyder det fra virksomheden.

Belimo udvider virksomhedens ventilprogram af kuglereguleringsventiler. Dimensionsrækken af kuglereguleringventilerne går nu op til DN 150 / kvs 320 og matcher således programmet af sædereguleringsventiler. Det vil føre til økonomiske besparelser, lyder det fra virksomheden.

Ifølge Belimo kan kuglereguleringsventiler op til DN 25 med en 24V-motor og 0-10V styresignal anskaffes til en pris, der er 65 procent lavere end prisen for tilsvarende sædereguleringsventiler med samme motortype. De nye kuglereguleringsventilerne fylder og vejer desuden helt ned til 20 procent mindre end tilsvarende sædereguleringsventil.

Vælger man en kuglereguleringsventil frem for en sædereguleringsventil, kan man, ifølge Belimo, spare op til 63 procent i pris og 83 procent i vægt. Samtidig får man en reguleringsventil med en lækrate på nul, fortæller virksomheden.

-SRR

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere