15.06.2022  |  EL  |  Energi

Ny løsning på det danske marked sætter turbo på grøn omstilling med nyeste teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Smappee ’EV Line’ og det integrerede energistyringssystem ’Smappee Infinity’ kan du lade automatisk op med 100 procent solenergi eller billigste el-dagstarif.

Den belgiske cleantech-virksomhed Smappee, som producerer unikke energiløsninger, gør nu sin entré på det danske marked. Entréen bidrager til at sætte turbo på den grønne omstilling og giver blandt andet konkrete nye muligheder til de mange danskere, som ønsker at få elbilen ladet op på en billig og klimavenlig måde.

Smappees indtog i Danmark sker i partnerskab med en af de førende sourcing- og servicevirksomheder inden for blandt andet el, vvs og klima/energi, Solar A/S.

Smappee tilbyder med sin ’EV Line’ en unik løsning til opladning i hjemmet og på arbejdet. Det integrerede energistyringssystem ’Smappee Infinity’ gør det for eksempel muligt for ejere af elbiler at lade automatisk op med 100 procent solenergi eller billigste el-dagstarif.

Ved en kombination af EV- og Infinity-løsningen udnytter Smappee de eksisterende elinstallationer på en grøn måde ved at udjævne forbruget over hele døgnet. Det betyder, at blandt andet opladning af biler automatisk kan ske i det tidsrum, hvor der ellers ikke bliver brugt så meget strøm i ejendommen.

Systemet er samtidig konstrueret, så spidsbelastninger i energiforbruget bliver identificeret rettidigt, og dermed undgår man faren for at overbelaste systemet. Brugerne kan altså være sikre på, at de elektriske sikringer ikke springer, når de tilslutter elbilen til opladning.

For boligforeninger, ejendomsselskaber og virksomheder, som ønsker at få installeret ladere til beboere eller medarbejdere, er der ikke tale om en stor investering. Derudover er det en løsning, som i tider med stor fokus på stigende elpriser på optimal vis udnytter de tider på døgnet, hvor strømmen er billigst.

CEO i Smappee Stefan Grosjean understreger, at Smappee er andet og mere end blot endnu en spiller på markedet blandt virksomheder, der tilbyder løsninger til opladning af den stadig større mængde af elbiler på det danske marked.

”Smappees løsning indeholder en energistyringsteknologi, der som en del af et større økosystem for energistyring blandt andet udnytter solenergi og lavspændingsenergi. Som det eneste produkt på markedet kan vores løsning sørge for, at bilen altid oplades, når strømmen er billigst, og vi forventer derfor, at der vil blive taget godt imod løsningen af de mange, som efterspørger intelligente ladeløsninger til elbiler,” siger Stefan Grosjean.

Peter Hauge Johansen, der er Business Developer i Smappee med ansvar for de nordiske lande, glæder sig over, at det længe planlagte indtog på det danske marked sker hånd i hånd med en så stærk partner som den digitale sourcing- og servicevirksomhed Solar A/S.

”Solar fokuserer ligesom Smappee på energieffektive løsninger og har en unik installatørbase, som gør, at vi på kort tid forventer at komme ud med vores produkter til hele Danmark til understøttelse af den elbilrevolution, der er i fuld gang. Vi er glade for at have fundet en dansk partner med det samme engagement i kvalitet, som vi selv har,” siger Peter Hauge Johansen.

Smappees produkter kan på det danske marked købes via Solar.dk.

Smappee er nu til stede i 97 lande kloden rundt.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere