30.01.2019  |  VVS  |  Branchen

Ny løsning til synlige rør installeret i Taastrup Svømmehal

Metallic Pipe PLUS fra Uponor er et nyt kompositrør til brugsvandsinstallationer.

I Taastrup Svømmehal har Klaus Møller VVS netop installeret 550 meter Metallic Pipe PLUS kompositrør fra Uponor. Det nye rør kombinerer alle kompositrørets fordele med en overflade af poleret, lakeret aluminium.

Læs også: Nyt gulvvarmesystem sikrer lav byggehøjde

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Det var en god løsning, fordi svømmehallen er et offentligt sted, hvor alle kigger på det – og nogle måske tager lidt hårdere fat i installationen end almindelige AluPEX-rør har godt af. Her er Metallic Pipe PLUS stive og gode at arbejde med, og jeg valgte dem til de lodrette rør, der er ført ned til armaturerne. Det er dem, som publikum rører ved og måske læner sig op ad, når de bader”, siger Klaus Møller og fortsætter:

”Metallic Pipe PLUS kan også bukkes, og det havde jeg brug for ved denne installation. De var nemme at arbejde med og ser flot ud. Man kan altid ønske sig flere varianter. Sådan er det tit, når noget er nyt, og det skal nok komme. Det vigtigste er, at kvaliteten er i orden”.

Løfter både udseende og kvalitet
Installationer med synlige rør ses foruden på badeværelser især ved nedførsler til radiatorer, og her kan en renovering med skift til de nye, blanke kompositrør både løfte installationernes udseende og kvalitet.

En beskyttelsesfilm, som trækkes af efter arbejdet med installationen, sikrer et resultat med fejlfri overflader på rørene. Samtidig virker rørenes lakerede overflade afvisende på kalk og urenheder.

”At Metallic Pipe PLUS er et stift rør betyder, at det er et alternativ til jernrør og især rustfrit stål eller kobberrør. Rørenes lave vægt og fleksibilitet gør installatørens opgave nemmere og mere omkostningseffektiv, siger Thomas Bach-Jensen fra Uponor og tilføjer:

Læs også: "Jeg har det bedst, når der er gang i den"

”Stivheden betyder også, at røret kan vinkles og bukkes skarpt ind, så installationer er flotte helt ind i hjørnerne”.

- JMA

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere