08.04.2021  |  EL  |  Energi

Ny lille og kompakt TDR til kabelfejl og længdemåling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gossen Metrawatt Time Domain Reflectometer, TDR til kabelfejl og længdemåling

Lille og kompakt med en rækkevidde på op til 14 km og en nøjagtighed på 0,3 m. Indbygget Bluetooth til overførsel af data til PC og medfølgende software.

Kabellængden fastslås ud fra signalets reflektion, hvis form også giver information omkring komponenter som f.eks. forgreninger og kabelfejl (kortslutninger, ødelagte kabler etc.).

Indbygget kabedatabase (editérbar) og hukommelse for 510 målinger. Freeze funktion for reference/sammenligning af målinger.

Meget nemt at bruge og med stor nøjagtighed.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på tlf. 75522020 for mere information.

https://blichfeld.dk/tdr/gossen-metracable-tdr/

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere