27.05.2021 | Navnenyt

Ny Marketingassistent hos LAUFEN Nordic A/S

Vi er glade for at byde vores nye marketingassistent varmt velkommen på vores hovedkontor i Køge.

Gitte er 41 år og gennem hendes 19 år, som tidligere Dekoratør, Eventkoordinator og Visuel Merchandiser, har hun et kreativt og visuelt overblik og har i tidligere jobs været med til at skabe strategiske, inspirerende og sælgende indhold til den gode kunderejse. Derudover har Gitte en uddannelse som Designteknolog.

At arbejde med sanitet er ikke nyt for Gitte, da hun tidligere har arbejdet inden for Byggebranchen og været dekoratør for andre sanitetsbrands.

I det daglige vil Gitte assistere med diverse marketing opgaver, som skal være med til at markedsføre og styrke vores brand. Derfor glæder det os meget, at hun er blevet en del af vores stærke marketingteam, og vi håber, I tager godt imod hende derude.

 

Kontaktes på :

Mobile: +45 93 63 36 62

http://www.laufen.dk

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere