02.10.2019 | Navnenyt

Ny medarbedjer hos Uponor VVS

Vi er glade for at kunne meddele at Ayse Özer Duran tiltræder som ny medarbejder i vores teknisk afdeling i Brøndby.

Ayse er 27 år gammel og nyuddannet diplomingeniør fra DtU (Byg og Infrastruktur) med speciale i VVS.
Hun har i forbindelse med sit studie været i ingeniørpraktik hos MT Højgaard og som afgangsopgave arbejdet med et støre byggeprojekt i Aalborg Kommune (Bygning af et plejehjem).

Ayse kommer til Uponor VVS med den nyeste teoretiske viden og ser meget frem til at tilegne sig praktisk erfaring. Der er udarbejdet et grundigt introduktionsprogram, der bringer hende godt ind i vores produkter og løsninger, organisation, forretning og ikke mindst vores kunder.

Med sin faglige ballast fra ingeniørstudiet, og hendes venlige og energiske væsen er vi sikre på, hun bliver et aktiv i vores organisation.

Ayse er gift og har en søn. Hun bor i Vallensbæk.

I sin fritid dyrker hun fitness og har tidligere brugt meget tid på håndbold.

Tag vel imod Ayse – hun kan træffes på:

E: ayse.duran@uponor.com

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere