03.02.2017 | Navnenyt

Ny medarbejder i Uponors Tekniske Support

Mehmet Yorulmaz

Det er med stor glæde vi kan fortælle, at vi har fået en ny medarbejder i vores Tekniske Support.

Vores nye medarbejder hedder Mehmet Yorulmaz. Han er 37 år, er gift og har 3 børn.

Mehmet er uddannet VVS-tekniker og kommer fra en stilling hos en anden mærkevareleverandør i branchen, hvor han primært arbejdede med teknisk vejledning, tilbudsgivning og ordrebehandling. 

Før det var Mehmet ansat i grossistleddet, hvor han som kategoriassistent bl.a. beskæftigede sig med leverandørforhandlinger, projektopfølgning og reklamationer.

Mehmet havde første arbejdsdag hos os den 1. februar hvorefter han indgår i en introduktionsplan for at blive opdateret på vores forskellige systemer og CAD-værktøjer.

Tag vel imod ham.

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere