03.02.2021  |  EL  |  Energi

Ny MEGGER Fault Sniffer 2 til kabelfejl efterlokalisering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Megger lancerer Fault Sniffer 2 Instrument til kabelfejllokalisering i lavspændingsnet.

Enhver kabelfejl brænder isolationsmateriale, hvorved der opstår gasser, der udbreder sig i den omgivende jord og som er målbare.

Megger Fault Sniffer 2 instrumentet kan identificerer gasser fra brændt isolations materiale! Ved tryk på en trykknap udlæses koncentrationen af den målte gas, og fejlstedet er der hvor koncentrationen af gas er størst. To-sensor teknologien gør at den kan skelne mellem alm. gasser i jorden og dem fra en kabelfejl.

Megger Fault Sniffer 2 udmærker sig ved følgende:
* Kan anvendes på spændingsførende kabler.
* Hurtig og enkel fejlstedsbestemmelse.

BLICHFELD Power & Measurements A/S har igennem 40 år specialiseret sig i udstyr til at finde kabelfejl, og har i Kolding lavet egen testbane. 

Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os på tlf. 75 52 20 20

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere