02.04.2019  |  EL  |  El-materiel

Ny miljøvenlig lakering af kapslinger øger holdbarheden og giver bedre rustbeskyttelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som den første skabsproducent i verden, anvender ETA Cataphroses lakering, hvilket giver dobbelt beskyttelse til dine unikke produkter!

ETAs såkaldte E DUP cyklus er en dobbelt beskyttelse, som fremstilles efter en proces med 6 forskellige arbejdsgange.

Alt er selvfølgelig fuldt automatiseret og resultatet er en langt mere modstandsdygtig lak end tidligere set i branchen.

Se selve lakeringsprocessen i denne video.

Fordelene taler for sig selv

  • Cataphoresis kræver omhyggelig rengøring inden lakering, hvilket giver råmaterialet en længere holdbarhed.
  • Den nye lakeringsmetode er miljøvenlig - malingen opløses i vand, hvilket gør brugen af kemiske opløsningsmidler overflødig og den overskydende maling genanvendes.
  • Som standard lakeres alle kapslinger med 2 lag. Første lag indeholder epoxy primer. Den samtidige omhyggelige rengøring af råmaterialet gør kapslingen ekstra modstandsdygtig over for angreb.
  • Mere modstandsdygtig over for rust (+50% timer sammenlignet med normal lakering)

ETA tilbyder nu lak i korrosion klasse C1 til C5-M. Det kan du læse meget mere om her, du kan også se selve lakeringsprocessen i denne video

Læs også mere om ETAs brede produktprogram på Eegholms hjemmeside.

Vil du vide mere…

…så kontakt Jørgen M. Lund på jml@eegholm.dk eller direkte  2372 8714.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle kundeløsninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere