03.10.2019  |  EL  |  Branchen

Ny mini røgalarm i flot design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric lancerer en ny, lille røgalarm, som øger trygheden i boligen, fritidshuset og campingvognen.

Den nye mini røgalarm er udført i et flot, diskret design og er så lille, at man ikke lægger mærke til den. Alligevel er den fuldt på højde med store røgalarmer, når det gælder evnen til at opdage tidlige tegn på brand, og den byder desuden på smarte funktioner.

Schneider Electric mini røgalarm har integreret batteri med hele 10 års levetid. Den er kun 46 mm høj og har en diameter på blot 48 mm. Røgalarmen har automatisk selvtest, giver alarm med både et højt, akustisk signal og tydeligt LED-lys og advarer selv om udløb af det indbyggede batteris levetid.

Mini røgalarmen har også 10 minutters slumrefunktion for alarm ved røgdetektering og 10 timers udsættelse af advarsel om fejl eller lavt batteriniveau.

Desuden har den hukommelse, som gemmer alarmer og indikerer med LED-lys, at røgalarmen har været i gang inden for de seneste 72 timer. Det er smart, fordi man kan se, at der har været røgudvikling, mens man har været væk fra hjemmet.

Den flotte Schneider Electric mini røgalarm kan købes i byggemarkederne nu.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere