10.02.2022  |  EL  |  El-materiel

Ny PQ Netanalysator LINAX PQ til indbygning i tavler fra GMC

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gossen Metrawatt lancerer en ny PQ netanalysator til indbygning i tavler for langtidsregistrering af spændingskvalitet og net forstyrrelser.

GMC LINAX PQ Serien er ideel til måling og analyse af forsyningsnettet samt til registrering af udfald, afbrydelser, harmonisk støj mm.

GMC LINAX PQ3000 og PQ5000 er certificerede Class A måleudstyr iht. IEC 610000-4-30Ed3 og leverer præcise og sikre data, som kan bruges i forbindelse med dialog med forsyningsselskaber, regioner eller til intern kvalitet kontrol. GMC PQ500 fås også en i Rack løsning eller som mobil enhed.

LINAX PQ1000 er en certificeret Class S enhed, som anvendes til intern forsyningsanalyse. Her får man problemfri måling af energi og effektivitet – instrumentet gengiver alle data nødvendig for at monitorere DSPQ (Demand Side Power Quality).

LINAX Serien er udstyret med interface for overførsel af data, og kan også sende data direkte til en sikker hjemmeside, for nem overvågning og endelig rapportering af måleværdier. Role-based Access Control (RBAC) og kodet kommunikation til HTTPS, Syslog og SFTP.

Eksempel på en live PQ måling kan ses på denne hjemmeside her

Kontakt os for yderligere informationer: tlf. 75522020 / info@blichfeld.dk

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere