05.03.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ny prisliste fra Systemair

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systemair har samlet de vigtigste komponenter i en ny prisliste.

Systemair har opdateret sin prisliste med de nyeste ventilatorer. Alle ventilatorerne er udviklet til at overholde ErP 2018. Flere af dem overholder også Erp 2020. Derudover er der tilføjet en række andre nyheder, bl.a. Systemairs VAV- spjæld, Optima-LV-R, for lav hastighed. Optima-LV-R kan gå helt ned til 0,2 m/sek med høj præcision.

Systemair har et omfattende program af egne produkter, f.eks. ventilatorer, brand- og røgprodukter, ventilationsaggregater, luftfordelingskomponenter, automatik, tilbehør og systemløsninger der er udviklet af Systemair.

”Vi ved fra vores kunder, at prislisten er god at have som en oversigt over mulighederne”, fortæller marketingchef Birgit Knudsen. ”Varenumrene fra prislisten kan indtastes direkte i søgefeltet på vores hjemmeside for at se alle tekniske detaljer, tilbehør og reguleringsmuligheder”.

Prislisten træder i kraft den 1. april. Systemair sender den til en række kunder i løbet af marts. Den kan naturligvis også fås ved henvendelse til Systemair eller findes på systemair.dk.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere