23.09.2019  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Ny prisliste på ATEX certificerede eksplosionsikrede ventilatorer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico Nordic præsenterer nu et nyt stort sortiment af ATEX-ventilatorer. Ud over vores standardsortiment, kan vi nu tilbyde et stort special-sortiment produceret på vores egen fabrik i Italien. Skal vi ikke komme forbi hos dig og præsentere produkterne?

Maico har gennem en årrække leveret ATEX-certificerede eksplosionsikrede ventilatorer til dansk industri, offshore og marine.

Vores standardsortiment består af kanalventilatorer (ERM EX), aksialventilatorer til vægmontage (EZQ / DZQ Ex )  og aksialventilatorer med flangetilslutning for montage i kanalsystem (DZR EX). Dette produktprogram lagerføres hos vores moderselskab i Tyskland og kan normalt leveres med meget kort varsel.

Nu kan vi også tilbyde et nyt og både større og bredere sortiment i samarbejde med Maico's italienske division Dynair. Der er tale om et stort sortiment med mange varianter, således at du kan finde netop den ventilator som passer til dit behov. Vores kvalificerede teknikere kan bistå med råd og vejledning i valg af produkt.

Du kan her få et overblik over sortimentet DYNAIR ATEX VENTILATORER.

Kontakt os gerne for et besøg, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere