19.09.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ny projektingeniør skal rådgive om bygningsautomation

BRANCHEPROFILEN: Som ny projektingeniør hos Wago skal Johnny Roager rådgive kunderne til at vælge de rigtige intelligente installationer, der både sikrer et bedre indeklima og en mindre miljøbelastning.

Hvad består dit nye job i?
Først og fremmest er jeg en del af den nye udvidelse af bygningsautomationsafdelingen. Vi har ganske enkelt brug for flere mennesker hos Wago. Her har jeg ansvaret for mange forskellige opgaver som blandt andet rådgivning om bygningsinstallationer, projektering og markedsføring.

Hvorfor har du valgt at arbejde med bygningsinstallationer?
Jeg har altid brændt for intelligente bygningsinstallationer, og i mit arbejde vil jeg gerne være med til at gøre en forskel ved at sikre et godt indeklima i kundens byggeri. Med de rigtige intelligente installationer kan man reducere CO2-udledningen, sænke energiforbruget og generelt øge trivslen blandt de mennesker, der benytter bygningerne. Oveni kan jeg godt lide branchen, hvor de folk jeg møder, som regel har benene godt plantet på jorden.  

Hvad bliver den største udfordring?
Det er at få kunden til at forstå vigtigheden i at tænke langsigtet, når det kommer til bygningsautomation og installationer. Jeg skal rådgive kunderne om, at det godt kan svare sig ikke at vælge den billigste løsning her og nu, men i stedet investere i fremtiden. Sammenlignet med for 10-15 år siden er der heldigvis kommet mere lovgivning på området, som stiller højere krav til et bedre indeklima. Det kan vi støtte os opad, når vi fremhæver de mange fordele ved eksempelvis et godt lysanlæg.  

Johnny Roager, projektingeniør hos WAGO Denmark

Seneste uddannelse:
Diplomleder

Seneste job:
Salgschef hos Belimo

Hvad laver du i din fritid?
Jeg beskæftiger mig meget med det, som jeg kalder ’mental hygiejne’. Det går ud på, at jeg rydder op i mit sind og kobler af. Det praktiserer jeg blandt andet ved at cykle. Jeg har både en landevejscykel og en mountainbike, som jeg nyder at bruge til at stimulere mit konkurrencegen. Derudover sejler jeg med min hustru i Roskilde Fjord. Og så er jeg amatør-DJ, fordi det er sjovt, selvom mine børn synes det larmer. 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere